Dokumentärserie om mitt liv

Så var nyheten ut på tidningen..det som jag har jobbat med i ungefär ett års tid tillsammans med Valeria Eremeeva(https://sv.valeria.fi/). Nämligen en dokumentärserie om mitt liv i rullstol 🙂

Det har varit ett riktigt roligt och spännande år med Valeria och diverse andra medarbetare(företagare, personliga assistenter m.fl, som är en del/har varit en del av mitt liv). Och ännu är det inte över..en hel del jobb är kvar. Själv har jag som uppgift nu att börja översätta vad folk säger i filmerna på dialekt, till standardsvenska. Det känns lite ”pirrigt” inför den uppgiften, få se hur det går 😉

Men, det blir nog bra då allt är klart, det är jag säker på. Jag är så glad och tacksam över att Valeria frågade mig om hon fick göra filmen, trots att jag var smått ”paff” till att börja med tills jag insåg att hon menade allvar 😀 😉

Här kan ni läsa artikeln om Valeria, där hon nämner samarbetet med mig: https://www.vasabladet.fi/Artikel/Visa/458433

Med en önskan om en fin vecka till er alla! Min vecka kommer att vara smått fullspäckad, men det skriver jag mer om någon annan dag.

Lämna en kommentar