MaskrosStina’s nya sociala medier sidor

Nu har jag utökat mitt företags synlighet på sociala medier. På Instagram har jag lagt till en sida som heter MaskrosStina, där jag bl.a kommer att lägga ut bilder från då jag är på erfarenhetsuppdrag och då jag planerar sådana. Jag kommer också att lägga ut foton på utmanande situationer i samhället, t.ex. om jag besöker ett hus utan hiss(och bilder hur jag löser sådana situationer).

På Facebook har jag startat en sida som heter Äventyrsrullaren, en sida som jag har haft redan en tid på Instagram. På den sidan får man följa mig på äventyr i naturen, resor och andra spännande platser. (Idag lade jag t.ex. ut då jag varit på tur till Närpes och besökt både en kund och på kafferep.) Jag ger tips på ställen som jag rekommenderar då man är i rullstol.

Välkomna att börja följa mig även på de här kanalerna!

Lämna en kommentar