En dag då jag har blivit påmind av mitt funktionshinder

Den här dagen började så att jag blev påmind av mitt funktionshinder.(För det mesta går det så bra trots funktionshindret så jag tänker inte på att jag lever med ett sådant).

Jag skulle nämligen, som jag brukar, åka på Cross Fit, men min personliga assistent fick akut förhinder och jag hade ingen assistent i närheten att ringa åt på kort varsel. Jag har en jag hade kunnat ringa, men han bor x antal km ifrån mig, och, oturligt nog, så hade jag inte tillräckligt med bensin i bilen så jag kunde åka och plocka upp honom. Att tanka bilen kan jag nämligen inte själv(eller jag har faktiskt aldrig provat om jag ska vara ärlig, men jag tror att jag inte ska orka lyfta bensintanken). Jag skulle också haft möjligheten att be någon av vårdarna här på gården att komma och hjälpa mig tanka, men tiden var för knapp.

Vad lärde jag mig av det här då då? Jo, jag ska alltid ha tillräckligt med bensin i biltanken.. Så inget ont som för gott med sig, och idag fick jag mig en tankeställare 🙂

Nu önskar jag er alla en så bra söndag kväll som möjligt, var försiktiga i stormen om ni har den på besök 🙂

Lämna en kommentar