Celma Marketing´s artikel om mig

Artiklar om mig fortsätter att komma. Idag vill jag uppmärksamma artikeln Äventyrlig företagare som Celma Marketing (https://www.celma.fi/ ) publicerade för någon vecka om mig. En artikel som beskriver bra hur mitt liv har sett ut och livet som har format mig till den person som jag är idag: https://www.celma.fi/aventyrlig-foretagare/?fbclid=IwAR2SeNOFnMYoGobPctjxaGFnvdOfH8tkLCSLNbk0XRboS4EnXnVx16YMnmY

Som ni kanske märker då ni läser artikeln, så har det inte varit det lättaste alla gånger. Men trots det så tycker jag själv att jag klarat det bra att leva med allt vad livet medfört. Som ni också märker, så trots att jag varit rullstolsburen sedan barnsben, så har jag varit rätt aktiv redan från ung ålder. Och det här tack vare bl.a familjen som hjälpt och stöttat mig. Och det gör dom fortsättningsvis.

Det här med att ha stöttande familj/omgivning kring sig är viktigt då du har en funktionsnedsättning(om så den är fysisk eller psykisk funktionsnedsättning.) Det är tack vare en sådan omgivning som man har det lättare att leva, både fysiskt och psykiskt och ta itu med problem och utmaningar som kan komma i livet.

Jag får då och då frågan om min livserfarenhet har sänkt mig psykiskt, och svaret är, ja, kanske lite. Men det har också stärkt mig. Jag tror, ärligt sagt, att jag inte skulle vara samma person idag om jag inte fått vara med och försökt lösa diverse problem som uppstått i livet p.g.a funktionsnedsättningen. Jag har fått hjälp att lösa problem med både familj, vänner och professionella(t.ex. samtalsterapi).

Så jag är nöjd med mitt liv hittills där jag har fått lärdom om livet 🙂

Lämna en kommentar