MaskrosStina fyller halvår idag :)

Jo, så är det. Mitt företag MaskrosStina har funnits i ett halvår redan. Tänk vad tiden går fort. Och inte har jag ångrat heller att jag tog steget att bli nästan heltids företagare. Det här halvåret har innehållit både besvikenhet och uppgivenhet. Men också glädje och hoppfullhet. Tänk att jag, en rullstolsburen tjej på 40+ har ett jobb som många andra har, nämligen egen företagare. Det hade jag inte riktigt tänkt mig alla dessa år jag studerat, måste jag erkänna.

Jag ska inte bli lång i mina rader här nu, men jag vill i alla fall rikta ett stort tack till alla ni(både privatpersoner, företag och andra organisationer) som hjälpt och stöttat mig det här halvåret. Ni är guld värda allihopa.

Nu siktar vi in oss på åtminstone ett halvår till 😉 så får vi se vad det kommer att innehålla. Vad jag bl.a siktar in mig på är att fortsätta jobba för att öka kunskapen kring funktionsnedsättning och dess utmaningar men också visa vad allt roligt man kan få vara med om. Och mina arbetssätt kommer att bli lite nya mot vad de varit hittills, om det går som jag har tänkt. Vilket jag förstås hoppas på 🙂 Vad dessa arbetssätt är, kommer ni att märka om ni följer min resa som rullstolsburen företagare 🙂

På bilden här nedan ser ni mina sidor på sociala medier, välkommen att börja följa mig där. På min hemsida hittar ni mera information om mig och företaget.

Lämna en kommentar