Veckan som gått

Teknikens underbara värld har inte riktigt velat samarbeta med mig då jag hade spelat in min resume’ av veckan som varit. Så nu får ”rapporten” komma här istället.

Det har varit en vecka där en hel del ”knutar” har börjat hitta sina lösningar, både vad gäller mitt jobb som företagare och i mina studier. Vilket känns skönt, fastän det innebär en del jobb nu att försöka få allt genomfört. Men, jag är tacksam att jag har sysselsättning nu. Det är så många som inte har det nu.

Något av vad jag gjort i veckan: Programmet har gått mycket i skolningens tecken då jag har bl.a deltagit i flera webinarier och så har jag haft studievägledning med min mentor som hjälper mig att uppnå en YE inom företagande.

Veckan avslutades med en promenad tillsammans med min ena kattfröken; Luna, och en personlig assistent där målet var ett fint ställe att fotografera och filma mig på. Resultatet av fotosessionen ser ni på de här Instagram sidorna: https://www.instagram.com/aventyrsrullaren/?hl=sv samt https://www.instagram.com/maskrosstina/?hl=sv och på Facebook: https://www.facebook.com/erfarenhetsstina/ samt https://www.facebook.com/aventyrsrullaren/

Med en önskan om en bra påskvecka till er alla!

Lämna en kommentar