Lunch ute i det fria

Idag begav jag mig till min stödperson för att fixa till lunch som vi skulle sedan ta med oss då vi begav oss på picknick. Lunchen bestod av skinkpaj, grönsallad och bröd samt god dricka till.


Det blåste lite eftersom vi befann oss vid sjön. Dock inte så farligt, ibland kunde man låta jackan vara borta också.

Efter att ha njutit av den goda lunchen under både skratt och allvarliga diskussioner, gick vi in till närliggande restaurang där vi fortsatte med efterrätten; kaffe med en smarrig ”bolla-glass”. Mitt i allt då vi kollade klockan så hade vi suttit i flera timmar. Men så är det ju, då man har roligt så hinner man inte med tiden.

Tänk vad roligt det är då man har sällskap under en matpaus. Då är det som även maten skulle smaka bättre. Jag väntar redan tills vi nästa gång skall träffas, Petra och jag.

Lämna en kommentar