Besök på Meteorian samt äventyr i Vasa

Idag var det dags för en arbetsdag i Malax/Sundom. Ett antal Träffpunkt Socken besökare begav sig till Meteorian i Sundom där vi blev guidade runt. Det var intressant att höra historien kring platsen. En nackdel var blåsten, t.o.m så våra kepsar som en del hade på sig hade problem att hållas på huvudet :O

Efter arbetsdagen for jag in till Vasa för att träffa en politikerkollega. Men eftersom jag hade lite tid över, så tog jag en sväng ner till hamnen för att titta till Wasaline som just hade kommit iland. Tyvärr kom jag inte så nära med bilen så jag kunde ta foto av den.

Då jag for vidare in mot Vasa så blev mina körkunskaper och tålamod testas lite eftersom de håller på att göra lite vägarbeten där nu. Och p.g.a bl.a färjan som just kommit iland, blev det smått ”grötigt”. Jag klarade det rätt bra trots att jag kände mig smått liten bredvid alla långtradare som var i kö i filen bredvid mig + att jag också blev hänvisad till att göra en omväg.

Mötet med den politiska kollegan gick bra, vi funderade kring viktiga frågor gällande politik som gäller funktionshinder. Så där går arbetet vidare nu utifrån vad vi beslöt om.

Nu blir det att försöka få lite sömn innan jag så småningom skall stiga upp igen och börja på ny dag.

Lämna en kommentar