Varför denna kalla vind? :(

Solen fortsätter att lysa från en fin himmel, men ack den kalla vinden som återkommer varje dag nu, den skulle gärna få försvinna.

Lite värme hittade jag dock idag då jag var upp en sväng till min mor. På hennes veranda slapp inte vinden till, så där kunde man njuta av både solens och kaffets värme.

Efter den snabba visiten dit var det dags för arbetsdag med mina flykting-vänner. Jag hjälpte en av skoleleverna med läxor och efteråt spelade vi lite bingo. Jag brukar inte ha direkt tur varken i kärlek eller spel, men idag vann jag en runda av bingo 😉 Före arbetsdagens slut blev jag bjuden på ”gottigott” som en av de vuxna flyktingarna bakat.


Efter arbetsdagen bar det av till byns affär, där det blev lite mera i korgen än vad jag hade tänkt. Men jag tyckte det var att passa på då de hade rabatterat pris. En och annan godsak tills morgondagens utflykt, inhandlades också. Mera om det skriver jag i morgon.

Lämna en kommentar