Ljusstakarna och lite annan julbelysning på plats

Idag har jag haft hjälp att städa inför julen (en lite större städning), så lägenheten har varit fullt med folk. Den mindre av mina katter, Luna, har agerat övervakare emellan hon tagit sina tupplurar.

Städning behöver jag en del hjälp med; någon gång per månad kommer en personliga assitent och hjälper till med lite mindre städningar, emedan familjemedlemmar hjälper till med lite större städningar. Emellan jag får hjälp, så t.ex. dammsuger/sopar jag golvet samt diskar jag själv. (Någon gång har jag tvättat golvet också. Men efter att det, för många år sedan, slutade med att hinken med vatten kippade, så slutade jag ?) Som tur hann det inte komma så riktigt mycket vatten på golvet ?

Jag har flera gånger varit tacksam över att vara i så bra skick att jag klarar en hel del själv, även då det gäller att sköta hemmet. T.ex. idag också så kunde jag göra en del själv. 

Lite närmare jul så blir det den sista städningen, och då får även jultomtarna komma fram.
Jag gillar tiden från ungefär lilla jul tills det är dags att lägga undan all julbelysning. För det lyser upp vardagen trots att det är rätt mörkt ute.Lämna en kommentar