En annorlunda Cross Fit träning


Igår hade jag en lite annorlunda träning än vad jag haft hittills i höst då jag tränat Cross Fit. Orsakerna till det är att jag dels hade den personliga tränaren helt för mig själv(mina träningskompisar var borta), och dels så provade jag att träna medan jag satt på en trälåda istället för i rullstolen. Vilket betydde att jag fick även bättre balansträning då jag var tvungen att koncentrera mig på att inte falla.

Nu är det bara en gång kvar av den här terminens träning, så blir det julledigt. Men i januari börjar vi på igen. Och då hoppas jag att ha ”bättre flyt” så jag inte behöver vara borta så många gånger.
Sista träningsgången före uppehåll ska vi ha på oss tomteluva, så igår blev en sådan inhandlat. Jag har aldrig haft på mig en sådan, eller så är det jättelänge sen så jag minns inte. Så det kändes lite konstigt igår då jag provade den ?
Efter träningen for jag på en shoppingrunda på jakt efter, förutom en tomteluva, kläder att ha på bröllop som jag är bjuden till nu i december. Medan jag strosade omkring i affärerna så stötte jag på en åhörare från en av mina föreläsningar som berömde mig för mitt jobb. Hen följer mig i sociala medier. Att få sådan feedback känns bra, då vet man att man gör ett bra jobb som uppskattas.Lämna en kommentar