En försäljnings dag

Dagen har gått mycket åt i försäljningens tecken. Jag har sålt både av Callifine’s skyddsänglar ( Callifine ) och Avon Cosmetics produkter. (Om någon är intresserad av att köpa fina julklappar från Avon, välkommen att beställa ur min webshop: Stina´s Shop ).

Personligen tycker jag att det är svårt att veta vad man skall köpa för julklappar till folk. Men jag har i många år hittat bra julklappar från Avon Cosmetics, tycker jag. Och nu då jag har bekantat mig närmare med Callifine’s utbud, och sett en del produkter irl, så där kan man hitta många fina presenter också.

Jag har sålt olika produkter i mitt liv, även produkter som jag gjort själv med hjälp av t.ex. decoupage teknik. Men nu är det längesen jag skapat något själv. Jag har inte riktigt tålamod med det, om jag skall vara ärlig. Men, vem vet, kanske en dag börjar skapa något på nytt.

Med det önskar jag en fin helg till er som läser det här!

Lämna en kommentar