Känslan av att klara av något helt själv

Igår var jag i arbetets tecken i Vasa hela dagen. Före diverse möten och skolning hann jag också med lite shopping. Och eftersom det är Mammut dagarna på Citymarket, så begav sig jag och min personliga assistent oss dit för att ”bunkra upp” lite extra i matskåpen.

Väl där så behövde jag ta ut lite pengar också, som jag skulle behöva ha i senare skede under dagens lopp. Då vi kom till bankomaten som finns inne på Citymarket fick jag mig en trevlig överraskning, nämligen den var placerad på ett sådant vis, så jag nådde själv till tangenterna och såg också vad som stod på skärmen.

Tyvärr är det inte på många ställen som bankomaterna är så pass lågt placerade att en rullstolsburen kan ta ut pengar själv, utan behöver be t.ex. en personlig assistent att göra det.

Så nu vet jag vart jag hädanefter skall åka för att ta ut pengar själv och på så vis kunna ha ett självständigare liv 🙂Lämna en kommentar