Jag och Corona tider

Det har varit en rätt tuff tid de senaste veckorna med diverse motgångar både i privatlivet och arbetslivet. Nu när jag kände att det började vända, ja då blev det att börja leva med Corona virusets framfart i samhället och allt vad det innebär.

De senaste dagarna har gått mycket åt att fundera över hur man ska få allt att ”klaffa” vad gäller t.ex. mitt hjälpbehov som jag har p.g.a min funktionsnedsättning. Jag har också fått försöka bli klok på om jag hör till en riskgrupp eller inte. Och, nej, jag verkar inte höra till någon sådan. Men en läkare har i alla fall gett mig rådet att vara extra försiktig med personkontakter.

Det betyder i sin tur att jag nu håller min försäljning av produkter på sparlåga. Och förstås är föreläsningar inte heller att tänka på.

Men istället för att vara riktigt deprimerad över läget så försöker jag se positivt genom att tänka att nu har jag möjlighet att jobba på mitt företag och utföra mina studier bättre. Och så går det ju faktiskt mindre pengar nu också, då jag inte kan köra runt på diverse saker som jag annars gör 😉 D.v.s jag sparar på bensinpengar, t.ex. 🙂

Så, det är att ta en dag i taget och försöka tänka..jag har det i alla fall inte värst av alla i Finland p.g.a den här situationen.

Till sist vill jag berätta om att jag erbjuder samtalstjänst nu för er som behöver någon att prata med, till ett förmånligt pris. Det här sker via Zoom programmet på Internet. Hör av dig om du är intresserad! Mina kontaktuppgifter hittar du under kontakt länken på min hemsida www.maskrosstina.fi

Sköt om er!

Lämna en kommentar