Frukost ute och kursanmälan gjord

Det är oerhört viktigt nu(ja, det är förstås viktigt hela tiden, men kanske ännu mera viktigare nu..) att vara ”till för varann”. Många går och oroar sig hur framtiden ser ut och mår man inte bra psykiskt från förr så gör inte den här situationen det bättre för många. Och mår man bra psykiskt i dagsläget, så är det viktigt att man får hjälp och stöd nu i förebyggande syfte. Så, jag ser framemot att gå den här kvällskursen, för att få mera ”kött på benen” hur jag kan stödja mina medmänniskor.

Ja, det är en bråkdel av vad jag gjort idag. Kursen jag anmält mig till är en kurs i hur man kan vara en vän nu i dessa svåra tider. Arrangör är FRK och kursen hålls en kvällsstund nu inkommande torsdag.

Som sagt, så började jag dagen med frukost utomhus i solsken. Tyvärr var vinden smått kall, så det var att ha på sig klädd rätt bra. (Och eftersom det är ”Rocka sockorna” dagen, så har jag förstås också gjort det.)

För övrigt hoppas jag på flera sådana här fina dagar, så man kan få lite frisk luft om så bara på gården.

Som avslutning vill jag påminna om att om Du behöver någon att prata med så erbjuder jag samtalstjänst till förmånligt pris nu. Kom ihåg, du är inte ensam med den här situationen. Det finns hjälp att fås, t.ex. hjälp med att ventilera tankar som flyger.

Sköt om er!

Lämna en kommentar