Helgen som gick och veckan som börjat

Så var vi igen i en ny vecka. Helgen som gick innehöll både lugnt och program. På lördagen for jag på sommarens första, men knappast sista, glass till Fagerö. Och som vanligt var den gottigott och mätt blev man. Samtidigt vandrade vi lite längs med kajen och ut på en brygga för att njuta extra av sjöluft.

Igår blev det en tur till mor på kafferep. Annat som jag fått gjort över helgen är att stryka lite kläder med hjälp av mitt nytt införskaffade strykbräde, ett bräde som man kan ha på bordet, d.v.s lätt och smidigt.

Idag blev det tidig väckning då det var dags för läkarbesök.Vi gick igenom mitt allmänna tillstånd och planerade bl.a in lite vidare undersökningar eftersom jag kan känna att det är kanske inte riktigt bra i min kropp. Så, återstår att se vad det slutar med.

Ikväll har jag nu haft frisörskan på besök, för att göra mig fin tills jag ska på resa imorgon. Så nu är det bara att få det packat och sedan blir det tidig läggdags och en förhoppning på att jag är pigg och alert imorgon då det bär av.

Önskar alla en fortsatt fin kväll!

Lämna en kommentar