En smutsig frökenDagen har innehållit en del tvättande och städande. En hjälpande hand kom för att hjälpa mig att städa lägenheten och senare på dagen fick jag in en ordentligt smutsig, fyrbent fröken som varit på äventyr, så då fick det bli dusch för henne också. Det var första gången hon upplevde duschen, men det gick förvånansvärt bra trots att både jag och min hjälpande hand förberedde oss på det värsta. Som belöning för att Luna varit snäll, så fick hon godis förstås.

Jag har också provat min nya ”bords-strykbräda”, som jag lätt kan använda på bl.a matbordet. Det underlättar mycket att jag inte behöver släpa fram den större strykbrädan.

Men jag har också hunnit med social samvaro idag tillsammans med två goda vänner som kom på mat och kaffe hit, samtidigt som vi hade ett litet arbetsmöte. Där chansade vi lite och drack kaffe utomhus efter maten, fastän vi tog risken att bli våt eftersom lite regn har kommit här idag. Ett efterlängtat regn, må jag säga. För det har inte regnat på flera veckor.

Så, kort och gott, dagen har varit riktigt bra, jag har fått nyttigt gjort men också fått ha vänner runtom mig. Nu önskar jag alla en riktigt bra helg, ta hand om er!

Lämna en kommentar