Erfarenhetskvällen på Korsnäs kommunbibliotek


Det blev en trevlig stund tillsammans med mina åhörare igår då jag besökte Korsnäs kommunbibliotek för att berätta om mitt liv, både i positiv och negativ bemärkelse. Det blev lite spännande före vi började, då tekniken ville inte riktigt samarbeta. Men till sist lyckades det.

Det som var lite annorlunda än vad jag är van vid då det gäller erfarenhetsuppdrag, är att den här kvällen kände jag alla och på sätt och vis så gjorde det mig lugnare(jag var inte så nervös). Det blev också en bra diskussion, vilket jag gillar. Jag vill gärna att mina åhörare ställer frågor till mig och diskuterar.
Efter en kaffekopp med tilltugg begav jag mig hem igen med en fin blombukett som jag fick av arrangören. Ja, eller jag och blombuketten samt datorn jag hade med så for hem på olika vis. Jag tog mig hem rullandes i rullstolen och blombuketten och datorn fick skjuts av en vänlig åhörare. Detta p.g.a att det skulle blivit lite jobbigt att få hem allt i rullstolen.

Inkommande tisdag är det dags för nästa uppdrag. Det berättar jag mera om efter att jag varit.

Nu önskar jag en fin helg till er alla läsare, ta hand om er ?

Lämna en kommentar