Frågesport runt byn

I lördags fortsatte jag att vädra lite frisk luft, då en frågesport ordnades i alla byar här i kommunen(Korsnäs kommun fritidskansli var arrangör).

Det blev en runda där hjärncellerna fick jobba lite, och så även min personliga assistent som var chaufför och som gick fram till alla frågelappar för att läsa upp frågorna åt mig, då jag inte själv kunde ta mig till dem. Under rundan hann vi med flera djupa diskussioner och även lite bus(som det ska vara för att liva upp stämningen ibland 😉 ) Bl.a var det nära på att jag skulle hamna i diket med rullstolen, men tack vare både min och assistentens snabba reaktion, så slutade det bra :D.

Efter att vi hade lämnat in våra svarslappar, så fortsatte vi färden till en av mina kunders postlåda för att lämna av lite produkter åt hen.

Väl hemma så möttes jag av två fina uppsättningar med påskblommor, som en familjemedlem hade varit via och lämnat åt mig.

Nu önskar jag er en bra vecka som återgår till vardagen i morgon.

Lämna en kommentar