Picknick för att pigga upp sig

Naturselfie

I fredags begav jag mig till grannkommunen för att möta upp en kompis. Vårt mål var att ha picknick någonstans.

Det är inte så lätt alla gånger att hitta platser som är tillgängliga för rullstolar. Men efter att ha kört och letat en stund efter dessutom ett lugnt ställe, så vi inte skulle ”blåsa bort”, så hittade vi ett bredvid ån i byn. Så, där packade vi upp vårt gottigott och njöt av sällskapet och utsikten. Vårt gottigott bestod av bl.a smörgåsar, kaffe och kokta ägg.

Utsikt från en fin båthamn

Trots det lite kalla vädret blev det en fin stund och liten paus från vardagen. Vilket jag märkte att jag behövde, då jag annars nu mest umgås med mina personliga assistenter och vårdarna som jobbar här. Tack till dig som kom på idén, det är alltid lika roligt då någon föreslår något trevligt program som man kan göra tillsammans.

Mums 🙂

Lugnt vatten

Lämna en kommentar