Försök till marknadsföring

Idag har jag försökt att vara lite mera aktiv då det gäller marknadsföring av mina tjänster, både då det gäller försäljningen och erfarenhetsexpert-tjänsterna. Annat som jag ”donat” på med är att kontakta eventuella nya kunder.

Ikväll har jag också varit på surfplatta kursen, en kurs med trevliga kurskamrater och kurslärare. Kvällen ”kryddade” vi till lite extra med kaffepaus också, så vi skulle orka bättre. Det är en grundkurs jag går på, men har även anmält mig till fortsättningskurs, så jag skall väl nog kunna lite ”ditt och datt” då sista kurskvällen kommer. Väl hemma blev det att börja öppna några paket med diverse produkter, så nu blir det fotograferingsstund och att ladda upp fotona på nätet inom en snar framtid.

Men nu är det sovdags på agendan, mina fyrbenta vänner har redan lagt sig för längesen. I morgon skall det hinnas med lite av varje igen.

Lämna en kommentar