Mycket på G..som vanligt…

Eller, nja..egentligen så har jag inte så mycket på gång nu just, utan snarare tvärtom så försöker jag fortsätta att ha lite lugnare i min kalender än vad jag är ”känd” för att ha. Det i sin tur verkar te sig som att jag känner mig tröttare än vanligt de dagar jag har just precis lugnare tempo.

Hur som helst, så den gångna veckan har varit mera innehållsrik framtidsmässigt än vanligt. Jag har planerat lite hur jag skall fortsätta med att jobba som försäljare och som Erfarenhetsexpert. Och det känns så bra, måste jag säga, att ha lite planering gjort. I planeringen ingår bl.a. några tillfällen då jag skall berätta något ur min Erfarenhetsexpertis synvinkel på 2 olika ställen, och några försäljningstillfällen nu när julen snart står vid dörren. Jag har också gjort en sida på Facebook som berör mitt uppdrag som Erfarenhetsexpert; Stina inom psykisk ohälsa och missbruk. Kika gärna in och gilla sidan ni som är intresserade!

Lämna en kommentar