Filmsnutt om min gångna vecka

Jag kom på idén att försöka göra en filmsnutt varje måndag nu en tid framöver där jag berättar om hur mitt liv sett ut den gångna veckan utifrån situationen med Corona. Ni får ursäkta, men jag är inte så bra på det här med att göra filmsnuttar överhuvudtaget, och inte alls här på bloggen. Så tyvärr får jag inte det att fungra så ni ser mig utan bara hör mig. Men kanske bättre lycka nästa vecka 🙂 Här hittar ni filmsnutten utan ansikte, i alla fall:

Då man är en person med funktionsnedsättning nu, och dessutom företagare, så kan det finnas en del saker som gör att just mitt liv ser lite annorlunda ut nu än vad det annars blir.

Annat som jag har åstadkommit idag är att jag har varit i kontakt med Psykosociala förbundet som har sammanställt en lista på ställen där man kan få hjälp med att prata nu. Det resulterade i att MaskrosStina´s kontaktuppgifter finns med där: https://fspc.fi/nyheter/stodlinjer-och-chattar-dig-nar-du-behover-det?fbclid=IwAR321AJzHLvkvgkNGDvpzhl8M_y-ZvGTV86QoQo2mAGXDmC7192NmRvulJw

Välkommen att höra på första filmsnutten och höra av dig om du vill ha någon att prata med. För en session på 45 minuter via Zoom tar jag en liten slant, men det är inte mycket.

Och du, kom ihåg att ta hand om dig!

Lämna en kommentar