En dag med flera positiva inslag

Äntligen en dag med flera positiva inslag mot vad det varit på sista tiden, yes. Och att det dessutom hör till mitt studie- och arbetsliv gör inte saken sämre.

Dagen började med studiehandledning där vi diskuterade vad jag ska börja styra in mina hjärnceller på nu. Och efter en del funderingar så kom vi fram till att jag ska börja sätta in mig i produktifiering nu. Det kommer inte att bli lätt, men jag har en del redan gjort så jag hoppas att det inte blir alltför knepigt att få igenom den examensdelen.

Vidare så har jag haft diskussioner med flera andra som jag samarbetar med och vi har diskuterat hur vi kan gå vidare i den här knepiga situationen som företag nu är i. Det blev fina bra resultat av diskussionerna, och ”pricken över i” var ett positivt svar utifrån mina försäljningsrapporter 🙂

Så, fastän dagen inte blev som jag hade planerat, så har den varit bra hittills. Jag hade annars tänkt tvätta bilen tillsammans med en personlig assistent, men p.g.a blåsigt väder så sköt vi upp det till annan, finare dag.

Ha det gott alla, och hoppas ni också finner något positivt i era liv just nu!

Lämna en kommentar