Familjedag och en dag fylld med ”hjärngymnastik”

Igår spenderade jag dagen med en bråkdel av min familj. På agendan stod kokning av lingonsylt samt gemensam lunch. Lingonsylt är en sylt jag gärna äter, speciellt den som mor brukar laga som innehåller äpple också.

Dagens program bestått av diverse terapier igen. Efter att jag varit på dem alla, förgyllde jag min vardag med en kaffekopp och en bit kladdkaka, mums 🙂 Annat som jag hunnit med under dagen är lite politisk sysselsättning samt att fundera närmare på galan som jag planerar att delta i, i oktober. Hur de funderingarna framskred, kan läsas i min ”arbetsblogg” Stinas Avon för de som är intresserade. En liten ”hint” kan jag ge..och det är att det är inte alla gånger så lätt i dagens samhälle att vara rullstolsburen.


Lämna en kommentar