Helgen som gått

Så har ännu en helg gått. Och innehållet har varit både lugnt men även jobb och socialt umgänge. Jag började helgen med att besöka vår kommunala Hälsogård för att kolla upp hälsan som vacklat nu en tid. Igår bar det av till ett regnigt Bergö på marknad där jag hade ett försäljningsbord. Försäljningen gick väl sådär..men huvudsaken är att man visar upp sig, tycker jag.

På kvällen bar det iväg på Singel-träff till en lokal restaurang, en träff som jag märkte att jag behövde för mitt välbefinnande. Idag har jag tagit det lilla lugna, försökt beta av ”att göra listan”. Har också känt mig piggare än vad jag varit på en tid. Så..kanske även hälsan börjar bli till den bättre igen.

Bilderna är tagna på gårdagens restaurangbesök och av mina 4-benta fröknars gourmetmiddag som de fick av en vänlig själ.

Lämna en kommentar