Första gången på ett tag..

som jag sitter och funderar vad jag skriva om..vad kan nu det bero på, tro..Tja, kanske för att senast jag skrev här i bloggen(i tisdags) har det inte varit så mycket skilt på ”tapeten”. Jag har varit på en 4e och sista terapi för den här veckan, jobbat med både försäljningen och Träffpunkt jobbet och försökt vara lite social emellanåt med mina glada och vissa spralliga vänner/hjälpande händer.

Idag har det också varit en bättre dag vad gäller lusten att äta. Jag vet inte varför det skall vara så svårt och ”inte så upplyftande” att fixa mat åt sig själv och äta själv..Men, jag vet..det är inte bara jag som tycker det är lite tråkigt att äta ensam. Men idag blev det i alla fall att tillaga ris, broiler med sås. Därtill åt jag lite marmelad som jag hade köpt på en marknad häromsistens. Inte så illa, om jag får säga det själv 😉

Men nu ska jag göra ett inlägg i min arbetsblogg innan jag så småningom lägger mig ner bredvid min ena fyrbenta fröken, som redan lagt sig. Ha det gott alla!

Lämna en kommentar