Evenemang via internet = bra idé!

Det har börjat arrangeras många evenemang och skolningar online nu då folk inte kan röra sig och träffas som man brukar.

Det är bra tycker jag. Jag skulle önska att det fortsatte så också, då alla evenemang/skolningar börjar kunna arrangeras irl. För på det viset så har flera möjlighet att delta, fastän man t.ex. inte har pengar att ta sig till/från evenemanget. Personer med funktionsnedsättning har också på det här viset lättare att delta. Det är inte alltid lätt att vara med i något evenemang/skolning då man har funktionsnedsättning, om man är i behov av personlig assistent eller färdtjänst(att åka taxi). Så då är det bra att det finns andra sätt att vara med.

Ett tillfälle jag vill lyfta fram är Vänskapsgruppen ”Fredagkväll ilaag goes Online” som svenska avdelningen av Röda Korset i Vasa ordnar. Du hittar mera information om det på avdelningens Facebook sida, eller genom att maila: vasa.svenska@avdelning.rodakorset.fi Jag har själv deltagit i den här gruppen irl, och jag rekommenderar den åt alla som sitter ensamma och vill ha sällskap.

Sitt inte ensam, utan passa på att umgås online då möjligheten ges!

Lämna en kommentar