En idérik dag

Idag har minsann hjärnan fått arbeta, så nu har jag flera idéer på gång till företaget 🙂 Bl.a så har jag satt igång ett nytt projekt tillsammans med Jakobstads företaget Callifine (https://www.callifine.net/ ) Resultatet, ja, det får ni se snart 🙂

Jag har också fått ett tips av en bekant hur jag ska kunna utöka företagsverksamheten, vilket jag hade tänkt avslöja mera om ikväll. Men tyvärr har inte tiden räckt till idag för mera forskning kring hur jag ska gå till väga, så ni får hålla till godo tills jag har mera ”kött på benen”.

Så, med andra ord, så rör det på sig i mitt företag trots att det är svåra tider nu för företagen. Och det är jag glad för. Jag önskar alla företagare som har det tufft nu, ett stort lycka till och hoppas på det bästa för er och er verksamhet!

Lämna en kommentar