Ett ovanligt fenomen..

fick jag syn på idag då jag tittade på himlen; en liten tromb verkade vara på gång någonstans här i närheten. Jag har dock inte varken varit med om den själv eller hört var den eventuellt skulle ha ”regerat”, men vi är flera som sett fenomenet på himlen. Kanske lika bra man inte behövde vara mitt i händelsens centrum, jag vet inte.
Annat som dagen har erbjudit är socialt umgänge, politiskt möte och även idag lite jobb bl.a. i form av kundbesök. Jag har även jobbat med kontorsassistent-jobbet, så nu är bl.a. den här månadens program för en av Träffpunkterna som jag jobbar åt, ut till massmedia. Kort sagt, en helt okej dag. Det är sällan de dagar kommer nuförtiden då jag skulle vilja ångra en dag, vilket jag förstås är glad åt.
Nu återstår snart bara att se hur många kompisar jag får med mig inatt, om det blir en eller två av mina fyrbenta vänner. Det har tydligen blivit så varmt ute nu om nätterna, så de vill vara ute även då. Inte förstås så trevligt då de släpar in små kryp i sina pälsar då de kommer in. Ännu har jag haft turen att inte behöva ha fästing på mig, ”peppar peppar”, får se om jag ska klara mig undan. Vi får hoppas det i alla fall.

Lämna en kommentar