En dag i arbetets tecken

God kväll. Så har ännu en dag gått. Huff vad dessa dagar går fort ibland.
Hursomhelst..dagen har gått åt att jobba med mina båda arbetena; som kontorsassistent och som försäljare. Så nu har jag produkterna som kunderna skall ha, färdigt packade och en del även levererade till kunden. Mina 4-benta vänner var med då jag utförde min leverans-runda så att produkterna säkert skulle bli levererade 😉
Men tänk vad vädret kan vara oberäknelig nuförtiden..Då jag åkte till arbete nummer 1 i morse regnade det och var kallt så jag klädde gladeligen på mig varmare kläder. Då jag åkte från jobbet, blev det att ta av den tjocka jackan. Det skulle vara bra, tycker jag, om vädret skulle kunna vara detsamma redan från morgonen så man skulle vara säker på att man tar på sig rätt klädsel.
Det får bli dagens inlägg, nu önskar jag alla läsare en god natt och en trevlig morgondag.

Lämna en kommentar