En tur till Närpes

Idag blev det en lite tripp till Närpes för att bl.a hämta lite gåvor som jag kommer att ha nytta av. Leverantör av dem var Callifine i Jakobstad. Deras webbshop hittar ni här: Callifine De har många fina saker i sitt sortiment, bl.a muggar och nyckelringar.


Eftersom vädret inte var det bästa, man kunde aldrig veta när regnet skulle ösa ner, så tog jag med en personlig assistent, så jag inte skulle behöva lyfta i/ur rullstolen själv i regnet. Samtidigt tänkte jag att jag kunde storhandla om jag skulle komma över nå erbjudanden. Och se, det gjorde jag. Så nu är frysen fylld lite och mina kattfröknar har mat en tid framöver. Och, summa sumarum av mitt beslut att ta med assistent, så var det bra att jag gjorde det.

Väl hemma passade jag på att samla ihop lite loppis saker som jag har tänkt skänka till Finlands Röda Kors, då jag hade bärhjälp. Med tanke på all bedrövelse som händer i vår värld, känns det bra att kunna föra saker som man inte har nytta av själv, till andra som behöver det mera.

Nu önskar jag er alla en trevlig helg! Hoppas vi får se solen snart också, så kanske humöret och orken skulle vara i bättre skick också.

Lämna en kommentar