Veckan började med tidningsintervju och teammöte

Veckan började i full fart, efter att jag hade haft en rogivande stund hos fotvårdaren igår, så fortsatte jag färden mot ett möte med chefredaktören vid tidningen Vasa Insider som gjorde en intervju angående mitt jobb som erfarenhetstalare.

Efter den stunden fortsatte jag att mötas med mitt arbetsteam som ska hjälpa mig att komma igång med mitt företag MaskrosStina. I teamet ingår Celma Marketing (Celma)    som är marknadsförings-företagskonsult, en studerande som ska hjälpa med att göra min hemsida och en ”allt i allo” person. Ja, jag måste säga, jag är tacksam över att de här personerna runt mig nu.

Idag har jag haft kontakt med en del andra massmedier och så har jag även funderat över kommande arbetstider. En dag då jag var tacksam över att min mor kom hit med mat åt mig, så behövde jag inte tänka på att fixa mat. Ikväll hade jag också ett givande telefonsamtal med en av mina f.d. åhörare på en föreläsning jag haft, där jag fick lite feedback på vad jag kunde förbättra.

Före jag avslutar kvällens inlägg så vill jag puffa för min sida på Facebook, ”MaskrosStina, erfarenhetstalare inom psykisk ohälsa, funktionsnedsättning” och Instagram ”Äventyrsrullaren”. Välkommen att följa mig där också ?


Lämna en kommentar