En sörjig byarunda

Idag blev det en byarunda i snösörja efter gårdagens smått häftiga snöfall. Jag hade en personlig assistent med mig så att jag skulle komma mig lättare fram i byn, så istället för att jag själv skulle få extra träning med att rulla rullstolen så blev det hon som fick extra träning.

Under byarundan delade jag ut lite Avon Cosmetics kataloger till arbetsplatser och så var jag in och diskuterade försäkrings frågor då det gäller företaget, till försäkringsbolaget. Vi kurvade också in till byns butik för att köpa sådant som jag och katten Simba hade på vår inköpslista, som hon hjälpte mig göra före avfärd.

Vill du också se vad vi har vi Avon sortimentet nu i mars? Gå in på min webshop, och därifrån kan du lätt klicka och sända mig en beställning om du vill: https://www.avon.fi/kauppa/stinas-shop eller ta kontakt så skickar jag en pappers katalog åt dig. Kontaktuppgifter hittar ni på min hemsida http://www.maskrosstina.fi

Hemma blev jag väl mött som vanligt. Min ena kattfröken, Simba, är lite krasslig av sig så hon hoppade gladeligen i famnen då jag kom och ville ha tröst. Före assistenten åkte hem så tog vi oss ett litet kafferep tillsammans med båda kattfröknarna.

Lämna en kommentar