Avslutningsträff och vårfest

Igår var en ”social samvaro” dag. Jag började dagen med att gå på närståendevårdare och deras anhörigas sista träff. Där fick vi god mat och njuta av fina sång och musik. Efteråt blev det en stunds arbete tillsammans med min ”flyktingkollega” och några av kommunens flyktingar.

Därefter bar det hem en sväng, i väntan på att det skulle bli dags att bege sig på Vårfest som ordnades på dagis i byn. Det var min vän flyktingfamilj som hade bjudit in mig. Det blev en fin stund tillsammans och jag är glad att jag fick inbjudan dit.

Under dagens lopp och efter Vårfesten hann också ”Hulken” (=rullstolen) få lite service eftersom han inte mått bra på sista tiden. Jag gillar att smyga mig fram, men tyvärr har det inte varit lätt på sistone, men efter gårdagens service så är det lättare igen att smyga sig fram bland folk 😉

Kort sagt, en fin dag för både mig och ”Hulken”.

Lämna en kommentar