En regnig dag = städdag

Huff vad det har regnat idag. Och åskat. Men som tur så har åskan hållit sig i bakgrunden eller så har jag råkat sitta i bil när det varit nära. Om det är något väder jag inte gillar, så är det åska. Jag rentav är otroligt rädd då det dundrar och blixtar, speciellt om den är nära mig. Jag har gärna något sällskap då Tor hamrar på.

Men om man skall se något positivt i vädret så är att jag fått en del gjort inne istället, utan att behöva se ut på en strålande sol. Så nu är klädskåpet i ordning igen, tack vare hjälpen av min ena hjälpande hand. Före städningen påbörjades hann jag med en liten massage timme, den sista nu före ”semester”. Den här lymf-massagen är jag verkligen tacksam att jag har tillgång till. Kroppen mår så bra av det.

Nu blir det att kolla in min försäljningssida och annat smått och gott innan läggdags.Lämna en kommentar