3 dagar med trevligt program

Har försökt att höja min ”må bra känsla” de här dagarna som gått sedan jag skrev senast. Och det har lyckats till en del. Orsak? Jo, jag har varit ute mycket och tagit vara på solen som visat sig. I lördags var jag i jobb då min hemkommun firade jämna år. Mycket folk, bra stämning och bra program. Och som sig bör då jag är och lyssnar på bra musik, så var jag och träffade en av huvudpersonerna för dagen, Patrik Isaksson. Han var riktigt trevlig att prata med, få se..kanske det blir att åka för att lyssna på honom igen.Igår blev det en spontan kaffe-träffis tillsammans med vänner vid Åminne Folkpark. Vädret var fint och tiden gick fort såsom det brukar då man trivs. Idag har jag varit och besökt min vän Tahti. Han och jag har stämt träff i flera veckor nu framöver, vilket jag ser framemot. Vi gör ett gott samarbete tillsammans och han ger mig träning.Lämna en kommentar