En politikens dag

Idag har jag deltagit i kretsstyrelsemöte inom politiken. En givande dag med många fina diskussioner om vad som pågår i vårt samhälle, vad man kunde försöka vara med och påverka. En sak som jag tog upp var det här med vad en erfarenhetsexpert kunde bidra till samhället. Min åsikt, som dock är lite jävig i.o.m att jag själv är erfarenhetsexpert inom psykisk ohälsa/missbruk, är att vi kunde bidra en hel del med våra erfarenheter, tror jag. För faktum är, det är inte samma sak att sitta på en skolbänk och lära sig om en sak..än att uppleva det i riktiga livet.

Så min önskan är, att samhället skulle börja ta mera hjälp av oss, kanske vi kunde hjälpa någon medmänniska med våra erfarenheter, man vet inte före man gjort det.

Här är en artikel om utbildningen som jag gick. Artikeln publicerades före skolningen startade. Utbildning av erfarenhetesexpert

Lämna en kommentar