En smakernas dag

Idag har jag, tillsammans med mina vänner på jobbet vid Träffpunkt Spiron(en vänstuga i Korsnäs som Psykosociala föreningen Träffpunkten bedriver) fått smaka på diverse godsaker som man tagit fram via projektet Mathantverkarna. Det var allt från Djungelgurka till lingonnektar. Djungelgurkan hade jag hört om förut, men aldrig provsmakat. Den hade en lite speciell smak om man frågar mig 🙂

Då jag skulle hem så var jag så upp i diskussion med min kollega, så då jag skulle åka hemåt upptäckte jag att min nyckelknippa blivit inne på arbetsplatsen :O Så då blev det att börja ringa runt till personer som jag visste borde ha extra nyckel. Det tog inte länge så var en extra nyckel på plats. Tur i alla fall att jag hade telefonen med mig, så inte jag hade lämnat den inlåst också…Lämna en kommentar