En lite ”allt möjlig” dag

En sista hemmadag på några dagar, har jag haft idag. Och då har jag passat på att ordna papper, planera mitt försäljningsjobb. Dagen började också med ett samtal till HVC, så i morgon blir det att besöka dem igen för nya prover. Jag är, ärligt sagt, smått nervös över provresultaten som komma skall, men är också glad att det blir uppkollat.

Nu på kvällskvisten blev det lite funderingar kring tillgänglighet i vårt samhälle också. Där är jag glad att det gått framåt, men tyvärr finns det mycket kvar att göra. Därför är jag glad att kunna hjälpa till ibland, eftersom jag är en av vi få som vet hur det är att ta sig fram med hjälpmedel i dagens Finland. 

Och, ja, på tal om att kunna hjälpa till, jag kommer att vara med i en lokaltidning här i dagarna(vet inte vilken dag tidningen publiceras), där jag berättar lite hur viktigt det är att ha medmänniskor kring sig. Så, håll utkik i kommande tidningar så kanske ni får syn på mig 😉

Lämna en kommentar