En dag med massmedialt inslag

Dagen började bra, jag var till Hälsogården och där jag konstaterade då jag steg innanför dörren, att de hade möblerat om, och resultatet blev riktigt lyckat, enligt min mening. Även proverna gick bra att ta, så inga problem alls. Nu gäller det bara att vänta på svar då.

Annat jag hunnit göra..tja, en del telefonsamtal, bl.a angående tidningsartikeln där jag är med i en av dagens tidningar. Är kul då man ser att en artikel där man är med på ”något hörn”, ger ”frukt”. Och, på tal om massmedia, så tro det eller ej..men mittiallt under dagens lunch så råkade jag på ännu en journalist med resultatet att jag hamnade bild. Så nu kommer jag högst antagligen IGEN på bild 😀 Dessutom så tipsade jag om några ämnen de kunde skriva om i sin tidning, så få se om ni ser mig i en tidningen om någon vecka också. 

Orsak till att jag går med på att vara/vill vara med i massmedia? Jo, jag anser att det är ett bra sätt nå ut med något man vill att andra människor skall få ”nys” om. Och det är viktigt att nå ut till så många som möjligt, vilket gör att massmedia är bra hjälpmedel.

Men det har dock inte bara varit massmedia program idag, utan jag har även hunnit ”göra min plikt” genom att rösta i presidentvalet. Jag är uppvuxen med den fostran att man skall rösta i val, vilket jag också gör, åtminstone i de flesta valen. För då har åtminstone jag bättre samvete då jag vet att jag röstat, men beslutsfattare eller andra valda personer, inte kanske alla gånger jobbar såsom jag skulle önska.Lämna en kommentar