Nytt år, nya möjligheter privat

Det nya året har jag försökt att börja lugnt, ett medvetet val men också p.g.a hälsan som inte riktigt vill samarbeta. Ett nyårslöfte som jag gjorde för mig själv(jag brukar inte avge nyårslöften egentligen, men..) är att det här kommande året ska bli ett lugnare år för mig, få se då hur det går. Jag har i alla fall försökt planera min kalender på så vis nu att jag planerar in speciella kontorsdagar där jag jobbar med mina 2 jobb och fixar privata kontorsärenden. Och så planerar jag in även lediga dagar, där jag gör precis det som faller mig in, eller inte gör något alls.

Just nu är jag inne i en ledigare vecka, t.o.m. Av någon konstig anledning så har jag lyckats få en ledigare vecka än vad jag hade kunnat tro. Så nu njuter jag av lugnet, tar det lugnt men samtidigt också håller kontakten med vänner och familj. Och vet ni, det känns skönt nu att se i kalendern att jag har flera luckor där jag kan, om jag vill, stoppa in tid för t.ex. ”kompis-häng”.

Med en önskan om en fortsatt fin och lugn vecka för er också, fina läsare.


Lämna en kommentar