Dagens program: planering framledes

Dagen har börjat med att ha två kalendrar till hands; den som har följt mig hela året + den nya för nästa år. Få se om jag planerar in något på fel år? ?

Förutom att jag planerar in kommande program(har t.ex. flera föreläsningar på där jag berättar om mitt liv som aktiv rullare), så håll utkik om du vill vara åhörare ? ), blir det att studera så mycket som möjligt idag. Jag läser ”Företagar Guiden” och har min första träff med handledare i början på nästa vecka.

Är du arrangör av något evenemang(stort som litet), och behöver t.ex. föreläsare? Skulle det vara intressant att veta t.ex. hur aktiv man kan vara trots att man har en funktionsnedsättning? Hör av dig, kanske jag kan hjälpa ? Du hittar min e-post adress under min Profil i bloggen. Att t.ex. skicka meddelande på Messenger går också.

En sakt att ta i beaktande då jag planerar mina dagar är ”kattmys stunder”.  Så nu blir det dagens första  mysstund med det större barnet i  lägenheten, Simba. Jag var ut  på vift igår i flera timmar, så nu  ska fröken ta igen sin tid med  matte, tycker hon. Och matte lyder ?

Ha en bra dag önskar jag, Simba och hennes ”lillasyster” Luna, er!

Simba passar på att få sig en smakbit

Lämna en kommentar