En fin gåva från f.d. arbetsplatsen

Idag var det tänkt att jag skulle bege mig ut i naturen med Träffpunkten i Malax. Men vädrets makter(det har kommit en del regn) bestämde annat, så det fick bli en Chilldag istället med bl.a fina diskussioner. Och en del bus förstås 😀

Med anledning av att jag nu har slutat jobba där så fick jag också en gåva idag i form av en fin lykta att tända på höstens mörker. Jag är tacksam för alla dessa åren jag jobbat på Träffpunkten, det har gett mig en hel del nya erfarenheter.

Efter besöket vid Vänstugan så var det dags att bege sig för att bli intervjuad för en tidning med anledning av mitt uppdrag som Erfarenhetstalare. Det blev en fin och djup intervju tillsammans med Anne Manner. Resultatet skriver jag mer om då tidningen blir publicerad. Vi diskuterade både om att leva med funktionsnedsättning och att vara anhörig till alkoholmissbrukare.

Nu ikväll har jag försökt mig på att ringa lite arbetssamtal, men fick ge mig efter första. Det här p.g.a en förkylning som kommit lite olägligt. Men säg när en sådan kommer lägligt? Det är bara att ”gilla läget” och kurera sig och hoppas på att man orkar jobba åtminstone de två viktigaste arbetsdagarna i den här veckan, fredagen och lördagen. Samt förberedelserna som ska göras i morgon.


Lämna en kommentar