En kväll i 80 talets tecken

Dagarna rullar på..och sedan senaste inlägget har jag hunnit med mycket igen. Lördagen, efter att jag skrev sista inlägget här på bloggen, fortsatte i kalas- och fest samt dansens virvlar. Jag hade nämligen äran att få vara med och fira två av mina äldre bekanta som nådde ärofylld ålder. Och efter att ha varit hemma i någon minut efter alla kalas var det dags för tjejkväll där det vankades tre rätters middag med en del godsaker. Och den tjejkvällen avslutades med en musikfylld avslutning på Fagerö Folkpark där 80 tals kväll ordnades med bl.a Tone Norum och Sha-boom på scen. Jag lyssnade en hel del på dessa artister då på 80 talet trots att jag inte var så riktigt gammal. Det blev automatiskt på något vis eftersom mina syskon också lyssnade på dem, så jag ”hakade på” så att säga.

Men, kort sagt blev lördagen en fin och minnesrik dag/kväll med flera av mina fina vänner/familj och bekanta vid min sida.

Vet inte varför..men av någon anledning så känns det såhär efter den dagen/kvällen att jag inte så gärna vill ta del av någon tårta eller annan sötsak på ett tag 😉 Jo, jag gillar sötsaker(men äter dock hellre salta godsaker), men ibland kan det blir för mycket av det goda 😀Lämna en kommentar