En eftermiddag i sällskap med bl.a kajaker

Igår bar det iväg för att kolla in ett av sommarens eventuella ”äventyr”, tillsammans med en blivande personlig hjälpare. Vi åkte nämligen och inspekterade kajaker på närmare håll, då vi planerar lite smått att prova på det under sommarens lopp. Det var i Molpe, Korsnäs det ordnades en gratis provdag, där besökare fick prova på både att paddla kajak, åka SUP bräda och mountainbikes och som värd stod det lokala företaget Polkuped.
Det blev en fin eftermiddag, trots att vinden, oturligt nog, blåste rakt in där vi var. Det var mycket folk i farten och många provade på de olika sakerna som erbjöds. Jag provade dock ingen kajak den här dagen, men både jag och mitt sällskap var ense om att vi absolut skall ha det provat 🙂Så, med andra ord så har jag till sist hittat en ”frilufts hjälpare” som jag sökt ett tag nu; d.v.s en hjälpare som har intresse för naturen och kan hjälpa mig att njuta av den bättre än vad jag kan göra då jag ”bara” sitter t.ex vid en dikeskant, i utkanten av en skog. Så, jag kan nästan garantera att ni kommer att få höra mera om våra äventyr i sommar 🙂

Här har ni länk till Polkuped kajak´s hemsida ni som är intresserade: Polkuped kajakLämna en kommentar