Gårdagen innehållandes både med- och motgångar

Gårdagen gick åt att vara i grannstaden mest hela dagen. Jag började dagen där med att få hjälp med att tvätta av ”Chokladpralinen”, samtidigt som jag fick tillfälle att upplysa ett företag om hur de kunde förbättra för sina rullstolsburna kunder.

Efter att ”Chokladpralinen” blivit ren och fin, bar det iväg för att hämta tågbiljetter. Eller åtminstone hade jag tänkt göra det..Men tyvärr satte mitt dåliga minne stopp för det då jag hade glömt en viktig kod hemma. Som tur så ordnade sig med biljetterna i slutändan, trots att det inte gick att lösa fastän jag ringde VR.

Före jag skulle på dagens ”hjälpa andra” ”uppdrag”, passade jag på att hälsa på vänner på Vänstugan i Närpes och samtidigt kolla in en snygg bil. På Vänstugan smakade det gott med dagens första kaffetår, efter en simtur i ortens simhall.


Som sista anhalt i staden blev det en tur till en av dess butiker tillsammans med en av mina flyktingfamilj vänner. Kvalitetstiden med dem slutade med middag.
Tack till familjemedlemmarna som bistod med både hjälp och frukost samt en påtår kaffe under dagen!

Lämna en kommentar