En dag med ett helt annat program än tänkt

Idag har det varit en dag som inte blev som jag hade trott då jag vaknade i morse. Men det blev en helt okej dag i alla fall, så jag klagar inte 🙂 Det är roligt med dagar då programmet ändras så det blir en ”äventyrsdag” istället för en dag inom fyra väggar.

Dagen har bestått av att spendera några timmar i Vasa med både mat och shopping. Samtidigt levererade jag en loppisgrej som jag hade sålt på en FB loppis sida. Shoppingen gick inte riktigt som jag hade tänkt utifrån min uppköpslista, så det blev att åka via bya butiken då jag kom hem också.

En tanke som slog mig under timmarna i Vasa, så var hur trevligt det är då folk i min närhet hittar på saker ”i sista minuten”(jag fick även en förfrågan att lämna flera timmar extra i Vasa medan jag strosade i affären där, men var tvungen att tacka nej p.g.a praktisk orsak), och även visar intresse för att umgås med mig. Det har inte varit en självklar sak under mitt liv.
Jag har flera gånger funderat vad orsaken är att jag funnit vänner på senare tid. Och jag börjar faktiskt tro på det som folk sagt åt mig, att det har att göra med att jag själv börjat må bättre ”en gång i tiden”, så jag blivit öppnare och gladare. Det lär vara lätt att få kontakt med mig, vilket det inte var förut.

Hoppsan, det här inlägget blev ett lite ”svammel” inlägg, vilket kanske inte var meningen. Nu ska jag i alla fall stänga för idag, kanske jag inte svamlar så mycket i morgon.

Lämna en kommentar