Mat, dans och städning = helgen som gått


Jag började med att inleda helgen tillsammans med trevligt sällskap med att åka på hamburgar buffé. Det var ett välfyllt bord som mötte oss hungriga gäster med både huvudrätt och efterrätt.

Igår var det dags att städa inför midsommar, så från tidig förmiddag dök min ”kärnfamilj” upp och vi fick lägenheten uppsnofsad medan min fyrbenta, äldre fröken höll ett vakande öga på städarna.
På kvällen bar det av på dans till en närliggande by, där Tomas Fantz spelade dansvänlig musik. Samtidigt fick jag igång musklerna lite också i dansens virvlar.
Idag är det att ta det lilla lugna. Jag hade planerat att få lite ”vettigt” gjort, men ännu har det tyvärr inte riktigt gott så bra. Detta p.g.a en del tankar som snurrar i mitt huvud sedan gårdagen, som inte kanske är av det trevligaste sorten.

Summa sumarum vill jag avsluta det här inlägget med att säga hur tacksam jag är att ha familj och vänner som stöder och hjälper i situationer som känns svåra. Samtidigt är jag tacksam över att veta hur mycket värt jag är som människa, att jag är en människa man inte behandlar hur som helst.

 Söndags-kram till er alla.Lämna en kommentar