”Elvis” alias Ulf Lidman..

förgyllde min och flera andras dag när han uppträdde på Träffpunkt Spiron idag. Han levererade både ”gåshud” och ”spritt i benen” av sin musik och härliga stämma. Ja, det spratt t.o.m. så pass till i min kropp, så jag bjöd upp en arbetskollega på en dans 😉 Tänk vad musik kan göra en på bra humör, ibland. Det här dansanta har huserat i mig sedan jag var ca. 5 år, då jag för första gången var på en dansplats, nämligen till Fagerö folkpark. Är inte säker på vem som uppträdde den kvällen, men hur som helst så har jag hunnit lyssna på t.ex. Carola, Mats Rådberg och Rankarna m.fl., där. Och, som sagt, det sitter i ännu det här att besöka dansplatser, sommartid är jag flera gånger ut på något ställe.
Och, på tal om musik, i morgon planerar jag att åka på konsert till Malax kyrka. Jag tror det kommer en fin konsert, det var ett tag sedan man var på någon kyrkokonsert, nu.
Väl hemma från jobbet fick jag kärt besök av några av mina äldre släktingar. Det är inte ofta det händer, så vi fick en riktigt trevlig, liten stund tillsammans.
Resten av dagen/kvällen har jag spenderat att planera helgens marknader, får bara hoppas att vädret är på vår sida så det är fint.

Lämna en kommentar